INSIDER

Ezt írta a gránáttól sérült kisfiú apukája

Elmozdíthatatlanok az Országos Baleseti Sebészet gyermekosztályáról F. Patrik szülei. Mint azt a Ripost is megírta: a vasárnapi Fradi meccsen történt baleset során a 6 éves srác kezében felrobbant egy, az apjától kapott pirotechnikai eszköz.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a %% is beszámolt: a vasárnapi Fradi-DVTK meccsen a 6 éves F. Patrik kezében felrobbant egy, az apjától kapott pirotechnikai eszköz. A szerencsétlenül járt gyermeket azonnal kórházba szállították és megműtötték. Lapunk információi szerint a gyermek jobb keze mutatóujjáról két ujjpercet is levitt a robbanás, így az apát maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés miatt akár 3 év börtönre is ítélhetik.

Úgy tudni, az apuka, F. László mélységesen bánja a történteket és bármilyen súlyos büntetést is mérjen rá a bíróság, elfogadja azt. Ám addig is a legfontosabb számára, hogy felépüljön egyetlen imádott kisfia. Így feleségével együtt minden percét mellette tölti, hogy jelenlétével is támogassa a gyógyulást. Legfrissebb, Facebookon keringő posztja szerint pedig kívánságai meghallgatásra találtak. „Ott szeretném kezdeni, hogy Patrik jól van, a kedve jó és szépen javul. A mai napon egy kis átkötözéssel egybekötve egy apró műtét volt, ahol minden rendben volt és az ujjai jól működnek...”

Bár a pozitív hírek kapcsán kerestük Lászlót, a férfi úgy döntött: az ügy végéig minden nyilatkozattól elzárkózik.

És ezeket olvastad már?