INSIDER

Felakasztották és brutálisan megkínozták a valkói fiatalt – sokkoló részletek

Az egészet videóra is vették.
  • Szerző: Ripost

Valkón három férfi autóval egy éppen arra sétáló ismerősük elé hajtott. Korábbi nézeteltérésük miatt kiszálltak a kocsiból és ütni-rúgni kezdték áldozatukat, ahol csak érték. Beültették a járműbe, majd az egyikőjük házához tartozó melléképületébe vitték, ahol tovább folytatták a 22 éves férfi bántalmazását. Egy gerendára kötelet akasztottak, azt a nyaka köré tekerték, miközben lapátnyéllel ütötték és egy karddal fenyegették. Harmadik társuk mindezt mobiltelefonjával dokumentálta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Amikor észrevették, hogy az egyik lába eltörhetett, levágták a kötélről, betuszkolták a kocsiba és lakóhelye előtt az utcára tették. A fiatal fiú négykézláb be tudott mászni a házba, ahol segítséget kért, később feljelentést tett a rendőrségen. A fiú a bántalmazás következtében hámsérüléseket, koponyazúzódást, nyaki gerincrándulást, lábán szárkapocscsonttörést szenvedett.

A Pest megyei rendőrök még aznap elfogták és előállították a 36 éves N. Róbertet, a 19 éves R. Andrást, valamint a 21 éves O. Attilát. Kihallgatták őket, melynek során mindhárom gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését és panaszt tett. A nyomozók a helyszínen szemlét tartottak, a szükséges bizonyítékok beszerzése érdekében adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak meg és szakértőket rendeltek ki.

A napokban befejezték a nyomozást, a keletkezett iratokat emberölés kísérletének és személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?