INSIDER

Felfoghatatlan: Szilvia megszökött a kórházból, majd öngyilkos lett

Önkezével vetett véget életének U. Szilvia, akinek holttestét december 8-án találták meg a karcagi kórháztól 200 méterre. A 48 éves nő a pszichiátriai osztályról szökött meg, hiába keresték egy héten keresztül.
  • Szerző: Ripost

U. Szilvia évek óta idős és súlyos betegségben szenvedő szüleinél lakott Tiszaroffon. Egyetlen gyermekét felnevelte, de később pszichés problémái miatt felügyeletre szorult, mert nem tudott önmagáról gondoskodni. Ezért költözött szeretteihez, akik mindent megtettek, hogy segítsenek rajta. Szilvia ennek ellenére is gyakori vendég volt a karcagi kórház pszichiátriai osztályán, az viszont mindenkit ledöbbentett, hogy az épülettől nem messze holtan találták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A gyógyintézmény kerítésén belül egy kisebb erdős, bozótos terület van, ahol szívesen sétálnak a betegek, ám a Bors információi szerint Szilvia a kerítésen kívülre ment, és eddig tisztázatlan körülmények közt véget vetett az életének.

„Nagyon kérem önöket, tartsák tiszteletben az idős és beteg szülők fájdalmát, borzalmasan nagy tragédia az nekik, hogy ilyen körülmények között veszítették el szeretett lányukat„ - mondta a Borsnak a család barátjaként bemutatkozó idősödő hölgy fogadott bennünket. Az elhunyt szüleit nagyon megviselte, amikor lányuk személyes tárgyaiért be kellett menniük a kórházba.

A rendőrség mellett többen is nagy erőkkel keresték az eltűnt Szilviát, akit már csak holtan találtak meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?