INSIDER

Félmeztelen férfi figyeli a gyerekeket

Óbudán aggódnak a kisgyerekes szülők. Többen jelezték felháborodásukat a Facebookon, hogy a környékbeli játszótereken felbukkant egy félmeztelen férfi.
  • Szerző: Ripost

Az idegen – miközben mindenki a saját gyerekével játszik – egyedül sétálgat a gyerekek között, és követi minden lépésüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az utóbbi hetekben figyeltünk fel a férfira néhány szülővel

– írta egy édesapa.

Fotó: Facebook

A Boldog Sándor István parkban voltunk a gyerekekkel, amikor egyszer csak feltűnt egy középkorú férfi, levette a pólóját és elkezdett napozni az egyik mászókánál. Mindeközben pedig figyelte a gyerekeket. Nem tudom, hogy rosszra kell-e gondolni, de miért a játszótéren napozik?

Egy másik parkban egy anyuka is találkozott vele, számára felháborító a férfi viselkedése.

Fotó: Facebook

Mi a Zsigmond téri játszótéren voltunk, amikor találkoztunk egy furcsa férfival – jelezte az anya.

Több mint egy órát voltunk ott, ő addig végig sétálgatott, nézte a gyerekeket és telefonálgatott. Egyedül volt, nem gyerekkel. A sportpálya részen, de nem is sportolt. A homokozóban játszó gyerekeket figyelte. Közelebb ültem, hogy szemmel tartsam, de ekkor ő egy idő után úgy helyezkedett egy padra, hogy ne lássam. Azt gondoltam, hogy elment, de később észrevettem a túloldalon. Amikor közelebb mentem, elkezdett megint feltűnően telefonálni, majd alibiből törzshajlításokat végezni. A férfi közepes termetű, szőkés őszes hajú, elöl kopaszodó 35-50 éves férfi. Világosszürke, térdig érő rövidnadrág, sötétebb khaki ingnyakú póló és szandál volt rajta.

Fotó: Facebook

Később, amikor valaki lefotózta egy másik játszótéren félmeztelenül, felismertem benne a férfit, aki az én gyerekeimet is nézte

- számolt be az anya a különös viselkedésű férfiről.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?