INSIDER

16 évet kapott a felsőzsolcai nő, halálra szurkálta csecsemőjét

A lehető legkönyörtelenebb módon végzett a babával, rögtön annak megszületése után: a nyakánál halálra szurkálta a csecsemőt. Érthetetlen, de a nő felmentést kért a bíróságon.
  • Szerző: Ripost

2019 februárjában különös kegyetlenséggel, halálra szurkálta csecsemőjét egy fiatal felsőzsolcai nő. Első fokon 16 év börtönbüntetésre ítélték, de folytatódik a per.

Halálra szurkálta csecsemőjét a felsőzsolcai nő

Képünk illusztráció

A 24 éves nő családjával együtt élt felsőzsolcai otthonukban, ahol élettársával közösen nevelték négy kiskorú gyermeküket; 2018-ban a vádlott ismét teherbe esett, azonban titkolta terhességét, nem járt terhesgondozásra és nem vett igénybe orvosi ellátást, gondozást sem. 2019 februárjában a közösen használt lakás egyik szobájába bezárkózva egészséges lánygyermeket szült, majd az újszülött nyaka körül egy éles tárggyal 20 szúrást ejtett, aminek következtében a csecsemő életét vesztette.

Első fokon különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövettet emberölés bűntettében találták bűnösnek a nőt. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyészség a büntetés súlyosításáért, a vádlott és védője felmentés, illetve a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett. A büntetőper a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?