INSIDER

Folyt a vér: jóhiszemű bácsit fosztott ki ez a páros, nem is akárhogy – és ez még nem volt elég

A józsefvárosi rendőrök őrizetbe vették azt a párost, akik a gyanú szerint kifosztottak egy idős férfit; elvitték az ékszereit és a pénzét is.
  • Szerző: Ripost

Két barát, a 42 éves budapesti Cs. Andrea és egy 44 éves bujáki férfi megismerkedett egy józsefvárosi idős férfival, majd miután beszélgettek vele szóba került, hogy a nő akár takarítani is segítene az idős férfinak. Miután a bizalmába férkőztek, bekéredzkedtek hozzá kávézni. A páros augusztus 31. és szeptember 27. között többször is volt a férfi józsefvárosi lakásán, de csak azért, hogy elvegyék az értékeit. Elterelték az idős férfi figyelmét, és apránként elvitték az arany ékszereit, óráját, iratait, pénztárcáját és több mint 50 ezer forintját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Cs. Andrea október 15-én reggel is az idős férfinál volt, de a beszélgetés vitába torkollott, mert el akart vinni egy üveg bort, de a férfi nem hagyta; dulakodás alakult ki köztük, amely során a nő egy üres üveggel fejbe vágta a bácsit, majd sietősen távozott a lakásból, de előtte még zsebre tette a férfi mobiltelefonját. A vérző fejű idős férfira a gondozója talált rá; nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A nyomozók Cs. Andreát kamerafelvételek alapján azonosították, és még aznap testvére józsefvárosi lakásában elfogták. A nő véres ruhában, egy takaró alatt próbált elbújni a rendőrök elől. Társát bujáki otthonában fogták el. A nyomozók a férfit kifosztás miatt, Cs. Andreát kifosztás és rablás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – írja a police.hu.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?