INSIDER

Fordulat: megdöbbentő dolgot tett a gyerekeit szexuálisan zaklató anya

Fordulat következhet a szigetszentmiklósi horrorszülőként elhíresült H. Andrea és K. Rudolf ügyében. A nő ugyanis levelet írt gyermekeinek...
  • Szerző: Ripost

H. Andrea levelében arra kéri gyermekeit, mondják el, hogy ő és a férje soha nem közeledett szexuálisan hozzájuk, és nem bántották őket.

Andi, miután kiderült, hogy 13 évnyi börtönre ítélték, teljesen összeomlott – mondta H. Andrea mostani párja, Endre.

Tudja, hogy nem volt jó anya, de amikkel vádolják, azokat soha nem követte el sem ő, sem a volt párja, Rudolf. Nemrégiben már az öngyilkosságon is elgondolkozott. A végzetes lépés előtt még adott egy utolsó esélyt magának, és levelet írt a gyerekeknek. Úgy hallottam, hogy az anyai sorok hatottak, a legnagyobb fiú ugyanis jelezte a gyámjánál, hogy vallomást kíván tenni anyja érde­kében – mondta a férfi a Blikknek.

Az egész országot sokkolta, amikor kiderült: H. Andrea és K. Rudolf több kiskorú gyerekét is verte, ­szexuálisan molesztálta, fekáliát és patkányt etetett velük.

A gyerekeket gyámság alá helyezték, a szülőket pedig előzetes letartóztatásba.

A Budapest Környéki Törvényszék bizonyítottság hiányában azonban felmentette őket a szexuális erőszak vádja alól, és a párt szabadlábra helyezték.

Andrea ekkor ismerte meg mostani párját, Endrét.

Ezután újabb fordulat történt: a Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a Budapest Környéki Törvényszék ítéletét, mert szerinte az elsőfokú bíróság eljárási szabályokat sértett a szexuális erőszak vizsgálata során.

Az újból eljáró Törvényszék idén 13 év fegyházra ítélte H. Andreát és K. Rudolfot is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?