INSIDER

Fordulat VV Fanni ügyében: döbbenetes dolgokra keresett rá a gyilkossággal vádolt férfi

Ha megölni nem is, de elkábítani mindenképp el akarta B. László VV Fannit.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bár már közel két éve eltűnt Novozánszki Fanni, újabb döbbenetes részletek derültek ki. A Blikk úgy tudja, mielőtt a fiatal lány feltételezett gyilkosa találkozott Fannival, a laptopján rákeresett az „elkábítani” kifejezésre, ami arra utalhat, hogy ha a megölését nem is tervezte, mindenképpen cselekvőképtelenné akarta tenni későbbi áldozatát.

Ezt támasztja alá az a kilenc másodperces kamerafelvétel is, amely a volt valóságshow-szereplő házának teremgarázsában készült. A felvételen B. László az ölében cipeli az alélt, hiányos öltözékű lányt, majd beteszi a bérelt autójába.

„Miután lezárult a nyomozás, az iratismertetésen betekinthettem az elkészült anyagok némelyikébe” – árulta el a Blikknek Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője, dr. Lichy József ügyvéd.

„Láttam végre azt a videót is, amin a férfi rogyadozó lábbal cipeli Fannit, látszik, alig bírja el a magatehetetlen lányt. Novozánszki Fanni hiányos öltözetben van a képen, a szoknyáját külön hozza magával a gyanúsított. Miközben viszi Fannit, még egy lakóval is találkozott, aki rákérdezett, mi történt a lánnyal. Erre azt felelte, hogy Fanni ittas, ezért kell így vinnie”.

A védő meggyőződése szerint Fanni valószínűleg már halott volt a kocsiban, hiszen B. László később felvett egy utast, aki a vallomása szerint a több mint 100 kilométeres út alatt az égvilágon semmit sem tapasztalt, ami gyanús lett volna neki.

„A megtekintett iratok nekem arra utalnak, hogy a gyilkosa megfojthatta Fannit, majd a testét valahol a Dunába dobhatta – mondta a Novozánszki család jogi képviselője. – Szeretném cáfolni azt a tévhitet is, hogy Fanni és B. László között szerelmi vagy akár baráti kapcsolat lett volna, hiszen a férfi álnéven jelentkezett be a lányhoz, aki valószínűleg nem fogadta volna, ha tudja, ki készül hozzá. Talán rájött, hogy B. pénzt akar kicsalni tőle, ő pedig nem akart adni neki. Annyi igaz, hogy egy közös ismerősük összeismertette őket, de miután Fanni átlátott a férfi szándékain, többször már nem akart találkozni vele”.

címkék:
És ezeket olvastad már?