INSIDER

Furcsát mondott a pap a sólyi kislány temetésén: rendőrök vigyázták a gyilkos házát

Végső útjára kísérték a Sólyon meggyilkolt 8 éves Adriennt. A pap a temetésen többször is hangsúlyozta a megbocsájtás fontosságát...
  • Szerző: Ripost

Adrienn édesanyja az egész szertartás alatt zokogott, talán csak férje szorító ölelése óvta meg attól, hogy összeessen. A brutális kegyetlenséggel megölt kislányt hófehér koporsóban temették el, amelyet rengeteg koszorú borított el a szertartás végére.

A pap többször is megemlítette beszédében a kislány életét kioltó Ferencet, hangsúlyozva az egybegyűlteknek a megbocsátás fontosságát.

Az egész országot megrázta, amikor kiderült, hogy a 16 éves Ferenc egy kővel agyonverte a nyolcéves gyermeket. A tinédzser másfél héttel ezelőtt elhívta rollerezni a szőke kislányt, aki boldogan igent mondott. Nem volt számára ismeretlen Ferenc, hiszen nagyobb fiútestvérével egy iskolába járt. Eddig tisztázatlan körülmények között a fiú valamin bedühödött, és egy kővel végzett Adriennel. A gyerek lemeztelenített testét egy patakmederben találták meg másnap, ruháit onnan jóval arrébb. A rendőrök pillanatok alatt elfogták a közeli Hajmáskéren élő fiút, aki beismerő vallomást tett.

Ferenc édesanyja nem ment el a kislány temetésére, bezárkózott a házába, és senkinek nem nyitott ajtót. Azért, hogy ne legyen semmilyen balhé, a hatóságok intézkedtek, a házat rendőrök őrizték.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?