INSIDER

Furcsát mondott a testvér: két helyen temetik a felrobbantott Ildikót

Ildikó testvére, László és fia kedden elindult az Egyesült Államokba, hogy a hatóságok számára azonosítsa nővérét.
  • Szerző: Ripost

Ildikó egy rejtélyes csomagot kapott a kozmetikai szalonjába. Ahogy a csomagot kinyitotta, az azonnal robbant.

A detonációban Ildikó azonnal meghalt, másik három ember pedig megsérült. Kiderült: a merénylet célpontja a magyar asszony volt, exbarátját, Stephen Bealt le is tartóztatták az ügyben, házában ugyanis rengeteg, a hatóságnál nem bejelentett rakétát találtak. Azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen sze­repe volt a férfinak a robbantásban, ugyanis a gyilkossággal nem gyanúsították meg, azonban még el sem engedték.

Az ügyben Ildikó minden ba­rátját és rokonát kihallgatják, így testvérét, Lászlót is, miután megérkezik az Államokba. A férfi Ildikó temetésére megy és azért, hogy támaszt nyújthassanak egymásnak az asszony fiával, Keanu Lászlóval. Ildikó földi maradványainak egy részét már pénteken örök nyugalomra helyezik szeretett városában.

"A szertartást pénteken tartjuk Aliso Viejóban, ahol a hamvak egy részét helyezzük el. További részüket azonban szeretnénk Magyarországon tudni, így június környékén hazahozzuk" – avatta be a Borsot a gyászoló testvér, aki még mindig képtelen szembesülni a szörnyű valósággal.

"Ildit rengetegen szerették és tisztelték, nemcsak a barátai, hanem a kollégái és az ismerősei is, így biztosan sokan lesznek majd a temetésen, én is szeretnék elmenni" – mondta az asszony egyik ismerőse.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?