INSIDER

Hihetetlen, Gődény György celebként fotózkodik fanatista híveivel

Pózol, mosolyog és persze a kamerába néz: Gődény György celebként fotózkodik fanatista híveivel, miközben veszélyezteti egészségüket.
  • Szerző: Ripost

Gődény György celebként fotózkodik fanatista híveivel, akik azt vallják: le a maszkot, félre a szociális távolságtartással!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mondhatnánk persze, hogy hadd terjedjen a veszélyes, többszörösen mutálódott koronavírus azok között, akik nem hisznek benne, de ilyet a felebaráti szereteten túl azért sem teszünk, mert tudjuk, a fanatikus vírustagadók nem csak egymást képesek megfertőzni, de sok mindenki mást is!

Hősök Tere , Dr. Gődény György tüntetése

Gődény György azonban szemmel láthatóan élvezte a cirkuszt, a felhajtást, amit jogellenes gyűlésével elért vasárnap a Hősök terén, ahol a közveszélyes eszméivel egyetértők celebként igyekeztek a közelébe kerülni – legalább egy közös fotó erejéig.

Hősök Tere, dr. Gődény György tüntetése

Korra és nemre való tekintet nélkül keresték a szakállas lázítót követői a Hősök terén, ahova jogellenes gyűlést hirdetett. A rendőrség ott, majd a Vajdahunyad váránál öszesen 142 szabálysértési feljelentést tett.

Dr. Gődény György, hívei gyűrűjében

Hívei félistenként tekintenek dr. Gődény Györgyre, s örülnek, ha csak megérinthetik, netán fotózkodhatnak vele

Tényleg sztárnak érezte magát Gődény György a kamerák és a mobiltelefonok kereszttüzében ?

Dr. Gődény György és hívei: se maszk, se távolságtartás, csak tripla kézfogás.

Tényleg azt hiszik, csak azért, mert tagadják a koronavírust, akkor az már nem is létezik?

Mehet is fel a Facebookra a közös fotó dr. Gődény Györggyel. Vajon mit szólnak az ismerősök? Lájkot vagy azonnali törlést hoz a kép?

Sorban álltak a közös fotóért dr. Gődény Györgynél

 

És ezeket olvastad már?