INSIDER

Durván beszólt Gődény: nem csak a vírusban, az ellenzékben sem hisz

Egy ellenzéki összefogást hirdető újságíró megfenyegette Gődényt. Az oltásellenes patikus kendőzetlenül elmondta véleményét az ellenzékről.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Gődény az ellenzékben sem hisz. Ez úgy derült ki, hogy a vírustagadó patikust – állítása szerint – megfenyegette egy baloldali újságíró. Hogy mivel és miképp akarták sarokba szorítani? Alábbi soraiból kiderül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Megfenyegettek! Egy magát újságírónak nevező, és az ellenzéki összefogást hirdető fickóval üzentek, hogy vonuljak vissza és tűnjek el, különben nagy baj lesz! Ha nem teszem, akkor majd jól megír rólam olyan dolgokat is, amit ő maga sem szeretne” – írta ki a Facebookra dr. Gődény György.

Gődény az ellenzékben sem hisz

Dr. Gődény György a vírus mellett az ellenzékben sem hisz

A vírustagadó patikus nem ijedt meg a fenyegetéstől és nyíltan elmondta a véleményét az ellenzékről. Gődény szavaiból kiderül: az ellenzékben sem hisz. Egész egyszerűen kinevette azt a feltevést, hogy ő akadályozza meg az ellenzéki összefogást.

„Szerintem csak az nem látja, aki nem akarja, hogy az ellenzék önmaga paródiája, és még nélkülem is megbuktatja, no, nem a kormányt, hanem saját magát. Hiszen sosem akartak nyerni, csak úgy csinálnak, mert nekik ez a legjobb üzlet és a legkényelmesebb szerep” – reagált dr. Gődény György a közösségi oldalán.

A harmadik hullám elején a budapesti Hősök terére tüntetést szervező vírustagadó kendőzetlenül elmondta a véleményét az ellenzékről: reméli, lassan a támogatóik is ráébrednek arra, hogy a rájuk leadott szavazat csak önbecsapás és felesleges időpazarlás.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?