INSIDER

Gyerekeket is célba vett az állatvédők zaklatója

Már gyermekeket is célba vett a Zachariás Ágnest és solti állatmenhelyét zaklató idegen. A nő nevelt lányáról is szexhirdetést készített, valamint halálhírét kelti. Ágnes barátnőjét, Molnár Henriettét és családját is célba vette: a nő kisfiát megfenyegette, hogy elrabolja. A két nő kétségbe van esve, attól tartanak, hogy a zaklató előbb-utóbb a tettek mezejére lép.
  • Szerző: Ripost

Tovább folytatja elmebeteg háborúját a Zachariás Ágnest és solti állatmenhelyét zaklató idegen: most már az állatvédő nevelt lányát is célba vette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Gyertyalángra tölti fel áldozatai fotóját

Az ő telefonszámát és fotóját is feltette az Ágnessel közös szexhirdetésbe. A „Gyertyaláng” nevű megemlékező oldalra is kitette a fiatal lányt, azt sugallva, hogy elhunyt. De ugyanígy járt Ágnes barátnője, Molnár Henriette is. A Győrben élő édesanya „bűne” annyi volt, hogy nyilvánosan kiállt a barátnője mellett. Ennyi elég volt ahhoz, hogy ő legyen a következő célpont.

Megpróbálta feltörni a bankkártyát

„Velem is úgy kezdte, hogy szexhirdetést tett fel rólam, a telefonom egyfolytában csörög” – mesélte Henriette lapunk munkatársának. „Majd felkerültem én is a „Gyertyaláng” oldalra. Az unokahúgom hívott telefonon azzal, de jó, hogy felvettem, azt hitte hirtelen, hogy tényleg meghaltam. A következő az volt, hogy megpróbálta feltörni a bankkártyámat, egyfolytában pittyegett a telefonom, ahová az erről szóló sms-ek érkeztek. Természetesen feljelentettem.”

Sátánista üzeneteket küldözget

A nő már ezeket a dolgokat is nehezen viselte lelkileg, de ami ezután következett, az minden képzelőerejét felülmúlta.

„A zaklató egy álprofilról küldözgetett elmebeteg, sátánista üzeneteket. Egyszer csak jött egy fotó a saját fiamról azzal az üzenettel, hogy meg fogja várni iskola után. Azonnal hívtam a rendőröket, akik azt tanácsolták, hogy ne engedjem a gyereket iskolába, és napokig figyelték a házunkat és a környékét. Kiderült, hogy nekik már vannak gyanúsítottaik és valóban veszélyesek lehetnek” – tette hozzá megtörten Henriette.

Egy autista gyermeket is felhasználnak

Zachariás Ágnes és Molnár Henriette feljelentést tett. A nyomozást semmiképp sem szeretnék akadályozni, de annyit elárultak lapunknak, hogy tudomásuk szerint többen is állnak a zaklatás mögött. Úgy tudják, hogy az egyikük egy nő, aki belekeverte autista kisfiát is.

„Döbbenetes ez az egész. A nő anyaotthonban él a kisfiával. Felvételünk van róla, hogy Áginak bevallja, a hamisított fotókat a gyerek gyártja, aki ugyan autista, de nagyon tehetséges” – mesélte Henriette.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?