Létrehozva: 2020.11.21.

Gyilkos öngyilkosság Kelenföldön: nem hajlandó édesanyjáról beszélni Erzsébet kisfia

A tragikus körülmények között elhunyt Erzsébet kisfia csak nehezen említi édesanyját.

Készül az életre a gyilkos öngyilkosság áldozatának férje az augusztusi tragédia után. Azon a szörnyű nyári napon toronyházból vetette ki magát egy férfi, és a kapun kilépő Erzsébetre zuhant. Mindketten meghaltak.

A gyászoló férj még a tragédia éjszakáján a Kispesten élő szülei családi házába költözött a gyerekekkel. Bronz Gábor egyelőre nem sajátította el a nőies ház körüli tevékenységeket. Szerencséjére mindenben segíti a tragédia miatt a külföldről hazatért nagylánya, Adrienn, aki szívesen nevelgeti szeretetben a kistestvéreit. Erre szükség is van, hiszen Boglárka hamarosan tíz hónapos lesz, ezért nagy odafigyelést igényel.

Gábor persze tudja, hogy előbb-utóbb a lányának is a saját éle­tét kell majd élnie, ezért neki is meg kell tanulnia vasalni és hajat csavarni.

„Egyszerűbb ételeket már tudok főzni, és izgalommal várom, hogyan oldom majd meg a hajfonást, mire Boglárka óvodába megy”.

Fotó: Bors

„Aranyosan mászik és fel-feláll. Vigyázni kell, hogy amikor elesik, a fenekére huppanjon. Napközben kint levegőztetjük az udvaron, szívesen ül a babakocsijában. Márton sülve-főve együtt volt az édesanyjával, de érdekes módon szinte alig emlegeti őt. Nem kérdezi, hogy hol van, nem érdeklődik. Ahhoz is több napos rávezetés kellett, hogy amikor esténként együtt felsoroltuk, hogy kit szeretünk, anya nevét is mondja.

Hogy Erzsébet hol van, nem kérdezi. Talán a lelke mélyén tudja, mi a helyzet, de a temetőbe még nem vittük ki a gyerekeket

– mondta a Borsnak a családapa, aki úgy érzi, azzal, hogy szeretett felesége hirtelen kiszakadt az életéből, kényszerpályára került.

Sosem tér vissza a régi lakásba

”Nincs más választásom, készülnöm kell a jövőre. A tragédia feldolgozásában pszichológus is segít bennünket. Szerinte egyébként később lesz némi hátulütője is annak, hogy most kiesem a munka világából azzal, hogy másfél évre gyedre mentem. Ha jó tanácsokat kapok, egy év múlva már olyan állapotban kell lennem, hogy képes legyek a gyerekekkel az önálló életre. Egyelőre a szüleimnél lakunk. Azt eldöntöttem, hogy sosem költözünk vissza Kelenföldre, de azt a herceghalmi lakást is visszamondom, amit Erzsébettel szerettünk volna megvásárolni. Az lett volna a jövőnk„ – mesélte a megözvegyült férj. Gábor számára a hét különösen fájdalmas volt, hiszen most tartották volna a felesége névnapját, ráadásul annak is éppen 11 éve, hogy megismerték egymást.

Talán enyhül a fájdalom

”Márton óvodába, Boglárka pedig bölcsődébe jár, és úgy tűnik, szeretik. A hétre viszont az óvodát bezárták a koronavírus-járvány miatt, Boginak pedig volt két kisebb betegsége, így most többet vagyunk együtt. A napjaink egyik napról a másikra múlnak, a fájdalom enyhül, az emlékek nemesülnek„ – árulta el a családfő.

Márton a maga szintjén szeretgeti a kishúgát. Ölelgeti, puszilgatja, de ezzel olykor kizökkenti az egyensúlyából. Olyankor Gábor tudja, hogy közbe kell lépnie. Hogy az apa hol szeretne tartani egy év múlva?

”Előbb-utóbb vissza kell térnem a munka világába. Az még nem egyértelmű, hogy a gyerekek életében ez milyen szerepet játszik majd, de az én személyiségen is azt sugallja, amit a pszichológus mondott, hogy egyszer meg kell majd próbálnom egy új családot összehozni. Az Erzsébettel közös életem egy csodálatos és szép időszak volt. Igazán négy és fél éve érett meg a kapcsolatunk, akkor döntöttük el, hogy együtt fogunk megöregedni. Székelyföldön tartottuk az egyházi esküvőnket, rá egy évvel pedig itt a polgárit„ – mondta Gábor.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai képek a teherhajó által letarolt és összedőlt hídról

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

hirtv.hu

Ma este a HírTV-n is látható lesz Varga Judit FrizviTV-ben készült interjúja

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család

INSIDER

Dráma Szombathelyen: nyílt utcán élesztették újra a nyugdíjast