INSIDER

Gyilkosság Vámosmikolán: téglával és kalapáccsal verték halálra az idős nénit

Vádat emeltek egy vámosmikolai pár ellen egy januári emberölés miatt – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.
  • Szerző: Ripost

A nő és a férfi élettársként élt Vámosmikolán egy romos házban. A közelükben lakó, hetven év feletti asszony többször is segítette őket kisebb adományokkal. A nő januárban meglopta az idős asszonyt, aki rájött erre és megfenyegette, hogy ha nem adja vissza az értékeit, akkor feljelenti. A férfi január 7-én áthívta a nénit a házukba azzal, hogy visszaadják az elvitt tárgyakat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután becsalták a házba, bántalmazták: italosüveggel, tégladarabbal és kalapáccsal ütötték, amitől az asszony többszörös arckoponyatörést szenvedett, valamint több csigolyája és a bordája is eltört. A páros áldozatukat, aki a helyszínen meghalt, késsel is megszurkálták. A holttestet az elkövetők szemeteszsákba csomagolva gödörbe tették, majd hulladékkal befedték. A páros úgy bukott le, hogy a nő még aznap beszélt egy ismerősének a tettéről, aki értesítette a rendőröket.

A főügyészség az elkövetők ellen előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat, a nőnek emellett lopás miatt is felelnie kell – írja az MTI.

És ezeket olvastad már?