INSIDER

Gyomorforgató: több mint száz gyereket szervezett be prostinak egy budapesti férfi

Hihetetlen, mikre nem vetemednek emberek.
  • Szerző: Ripost

R. L. anyagi haszonszerzés céljából 18 évnél fiatalabb lányokat közvetített ki szexuális szolgáltatást igénylő férfiaknak. Megállapodott velük a szolgáltatás időtartamáról és áráról – az esetek egy részében a tartalmáról is –, majd a szex után átvette a pénzt.

A vád szerint a lányoknak a keresetük 20-25 százalékát kellett átadni az első rendű vádlottnak „közvetítői díjként”. R. L. -nek tudomása volt a lányok életkoráról, viszont arra kérte őket, hogy ha az ügyfelek erről érdeklődnek, ne mondják meg. A férfi ily módon több mint száz lányt közvetített ki.

Az ügyészség egy másik vádpontban azt rója fel P. G. másodrendű vádlottnak, hogy bemutatott R. L. -nek egy 14 éves lányt, akit rábírt a „könnyű pénzkereseti lehetőségre”. A harmadrendű és negyedrendű vádlottak pedig annak ellenére folytattak szexuális tevékenységet a közvetített lányokkal, hogy tudták róluk, azok még nem töltötték be a 18-at.

Az ügyészség R. L.-t üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítéssel, valamint üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett kitartottsággal vádolja. A 14 éves lányt beszervező társa ellen bűnsegédként fiatalkorú sérelmére elkövetett kerítés miatt, míg a kuncsaftok ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt emelt vádat.

Az ügyben jövő pénteken tartanak tárgyalást a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol tanúmeghallgatás és iratismertetés várható.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?