INSIDER

Győrfi Pál részleteket osztott meg az idei álomnyaralásáról. Meg fogsz lepődni!

A járvány extra munkát adott az egészségügyben dolgozóknak, így a mentőknek is. A mentőszóvivő a Ripostnak elárulta, hova készül idén nyáron, s ha összejön, mi lesz számára a vakáció idei csúcspontja.
  • Szerző: Ripost

Bőven van mit kipihennie Győrfi Pálnak, hiszen a koronavírus-járvány extra feladatokat rótt ki rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál (Fotó: Bors)

„Az én területemen is rengeteg tennivalóval járt ez az időszak, hiszen a mentők alapfeladataihoz kapcsolódó, általában megszokott és folyamatos tájékoztatás mellé jött be a járvány, ami pluszmunkát adott. Mivel szombaton és vasárnap is törődöm a munkámmal és az interjúk, szereplések is időt vesznek igénybe, így nálam nincs hétvége és ünnepnap – avat be a mindennapjaiba Győrfi Pál.

Belföldön pihen

Bár a mentőszóvivő pár éve Tenerifén pihent a szeretteivel, idén belföldi nyaralást tervez.

„Feleségemmel, Adriennel kinéztük július második felét a pihenésre és a munkahelyemen beírtam a szabadságtervezetbe, hogy mikor szeretnék nyaralni. Ha a Jóisten is úgy akarja, akár 2 hétre is le tudok menni a Balatonra” – sóhajtja reményteljesen.

Győrfi Pálnak és családjának Szigliget az egyik kedvenc nyaralóhelye (Fotó: Győrfi Pál)

„Adrienn családjának van egy nyaralója Szigligeten, de mivel a rokonságban több család, sok gyermek van, be kell osztani, hogy ki mikor megy. Vagyis nemcsak a mentőknél, de a családi táblázatban is ki kellett választani, hogy mikor szeretnénk Szigligeten nyaralni. Most úgy tűnik, mindkét táblázat szerint jó lesz a kiszemelt dátum” – mondja bizakodva az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Mesterhármas: rövidnadrág, strandpapucs, lángos

A szóvivó az elmúlt években többször is nyaralt már Szigligeten (Fotó: Győrfi Pál)

A szóvivő azt mondja, már nagyon várja a pihenést. „Törekedni fogok rá, hogy az ott töltött idő ne munkával teljen. Azért mondom ezt, mert a magamfajta embernél, ha valami fontos munkahelyi esemény történik, akkor az elsőbbséget élvez a nyaraláshoz képest, vagyis abban az esetben azonnal azzal kezdek foglalkozni, esetleg megyek is vissza dolgozni. Azért megfogadtam magamnak és a családnak is, hogy amennyire lehet, megpróbálok családapaként ott lenni Szigligeten. Alig várom, hogy papucsban, rövidgatyában lemenjek a strandra és ne csináljak semmit. Nincs extra kívánságom, csak enni egy lángost a parton! – mosolyog Győrfi Pál.

Megosztja az élményt: ötösben nyaralnak

Fotó: Győrfi Pál

Győrfi Pál négy gyermek büszke édesapja. Első házasságából született fia, Dániel már 24 éves. „Ő már önálló életet él. A kedvesével 5 éve alkotnak egy párt, érthető, hogy külön nyaralnak. A második házasságomból három gyermekem született. Lilla 8, Aliz 10, Ádám pedig 12 éves. Ők, a feleségem, Adrienn és én alkotjuk a kis családot. Így megyünk nyaralni is” – árulja el a mentőszóvivő.

Feleségével, Adrienn-nel nagyon szeretik egymást (Fotó: Győrfi Pál)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?