INSIDER

Hajdú Péter aludni sem bírt a köhögéstől, egy klinikán kötött ki

Három hétig nyomta az ágyat, igaz közben elment Tirolba is síelni Hajdú, ahol egy klinikán kötött ki. A koronavírus-tesztje negatív lett, de csak jóval később végeztette el.
  • Szerző: Ripost

Hajdú Péter életében nem érezte még magát annyira rosszul, mint február végén. „Egy hónappal később mentem el magánúton megcsináltatni a tesztet, ami negatív lett ugyan, de a doki azt mondta, csak két hétre visszamenőleg tudják kimutatni. Amin viszont február második felétől, három héten keresztül átmentem, az arra utal, hogy én is megfertőződtem- magyarázta a tévés, aki saját bevallása szerint már egy hete nyomta az ágyat, és éppen kicsit jobban lett, amikor barátnőjével elutaztak Ischglbe síelni, ahol már az első este a helyi klinikán kötött ki. A műsorvezető elmesélte, hogy a klinikán vért vettek tőle, mellkasi röntgent csináltak, a zárójelentésére pedig hörghurutot írtak, köptetőt és az egyébként koronás fertőzéseknél is használt azitromicint írtak fel neki.

Fotó: www.profimedia.hu

Mivel itthon sem lett jobban, a műsorvezető itthon is az orvosok segítségét kérte.Éjszaka nem bírtam aludni a köhögéstől, ezért bementem a Honvédkórházba, ahol a vizsgálat után azt mondták, hogy vírusos fertőzés. Még akkor sem végeztek koronatesztet, mert február végét írtunk”.

„Átestem pár influenzán már, de még életemben nem voltam ilyen gyenge. Olyan is volt, hogy rendeltem házhoz ebédet, de nem tudtam beengedni a futárt, inkább elküldtem. Ha ki kellett mennem a fürdőszobába, utána lefeküdtem, annyira gyenge voltam. Utolsó körben a János Kórházba is bementem egy gégeendoszkópos vizsgálatra, ahol felírtak még egy antibiotikum-kúrát” – mesélte a Blikknek Hajdú, akinek háziorvosa azt mondta: csaknem biztos, hogy a koronát kapta el.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?