INSIDER

„Rendbe fogsz jönni„ – üzenték a halálos kórral küzdő többgyermekes magyar anyukának

Adrit gyászolja élete szerelme, aki egyedül maradt kisfiukkal és újszülött gyermekükkel.
  • Szerző: Ripost

A bátor kismama, Adri mindössze 38 éves volt, amikor 6 hónapos várandósan elhunyt koronavírusban. A babát még időben kiemelték, mielőtt válságosra fordult volna az állapota, így ő megmenekült, már csak erősödnie kell. A család viszont teljesen összetört a gyásztól a barátokkal együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Rendbe fogsz jönni!„

- ez volt az utolsó üzenet, amit a barátai elküldtek neki még március 14-én. Erre már nem érkezett válasz, mert örökre lehunyta a szemét.

Fotó: Pixabay

„Már nem tudhattad mi történik körülötted, hogy apukád, akivel egy napon kerültetek kórházba, közben elvesztette a harcot ezzel a kegyetlen betegséggel szemben, és hogy mi lesz a kislányoddal, akit akkor még a szíved alatt hordtál. És hiába küzdöttél elszántan és küzdöttek érted az orvosok, április 4-én szíved örökre megszűnt dobogni”- fogalmazott közösségi oldalán a megtört barátnő.

„Adri! Ez nem volt benne egyik felkészülési tervben sem, ezért most állunk némán, bolyongunk, a szívünk darabokban. Számtalan katasztrófával, természetivel vagy magánéletivel találkoztál, tudtad, mit kell tenni, mentél előre állhatatosan, teljes odaadással, ugyanakkor mindig szerényen és mosolyogva. A szelíd mosolyod örök! De most is úgy kellett volna lennie, hogy a végén te győzzél! Hogy meggyógyulsz, és egy szép nyári délutánon karodban az újszülött kislányoddal, melletted 3 éves kisfiaddal és szerető férjeddel együtt örüljünk, hogy túl vagyunk ezen a rémálmon. A sokféle fájdalom és szomorúság közül, ami most minket letaglóz a legkegyetlenebb tudni azt, hogy már nem fogod tudni felnevelni a gyermekeidet, példát mutatva az értékes életről… és nekik nem lesz ott az anyukájuk.„

A férjre most nehéz feladat hárul, vérző szíve ellenére gondoskodnia kell kisfiáról és újszülött kislányáról is. Pont ezért, arra kérnek mindenkit, hogy segítsék őket, ahogy tudják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?