INSIDER

Hatalmas erőkkel csapott le a rendőrség a gödöllői házra, döbbenetes, mit találtak

Az 52 éves férfi házát és a fővárosi telephelyét is átkutatták.
  • Szerző: Ripost

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást az 52 éves gödöllői I. Ferenccel szemben, míg az 51 éves fóti K. Tibort, a 44 éves budapesti K. Tamást és az 53 éves gödöllői H. Károlyt kábítószer birtoklásával gyanúsítják.

A büntetőeljárás adatai szerint I. Ferenc lakhelyén és cégének fővárosi telephelyén naponta több személynek adott el kábítószert, feltehetőleg kokaint. A Készenléti Rendőrség Bevetés Támogató Osztályának munkatársai 2019. február 14-én este azt követően fogták el otthonában az 52 éves férfit, hogy aznap már három vevőt kiszolgált.

A ház átkutatása során a nyomozók 762 gramm kábítószergyanús fehér port találtak, amely a gyanúsított elmondása alapján kokain; feketepiaci értéke nagyjából több mint 15 millió forint. A rendőrök a kábítószer porciózásához használt eszközöket, valamint közel 5 millió forintot és 2100 eurót is lefoglaltak. Ezen túl I. Ferenc lakhelyén és cégének budapesti telephelyén több kilogramm drog hígításához használt szert is találtak.

A kábítószer-kereskedőn kívül a KR NNI munkatársai által elfogott három vásárló autójából, valamint ruházatából szintén kábítószergyanús fehér por került elő. 

A rendőrök az elfogott négy férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd I. Ferencet őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

És ezeket olvastad már?