INSIDER

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Bosnyák téri piacnál

Elképesztő fotó kering a Facebookon a szombat reggeli piacozásról, a neten fellelhető kommentek is azt támasztják alá: valami nagyon rosszul működött ma Zuglóban.
  • Szerző: Ripost

Ezek szerint nem értik” – kommentelte a ma reggel készült fotót egy netező. A képen a zuglói Bosnyák téri piac és az ott felgyűlt tömeg látható – igaz csak messziről, a kép készítője nem ment be a veszélyes tömegbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Az a baj, hogy rengetegen voltak!” – írják a Zuglóiak Fóruma Facebook csoportban. „Tele volt a piac, nagyon sokan voltak! 9-kor terelték ki a 65 év alattiakat a rendőrök és csokinyuszit osztogattak az idősöknek” – írta egy másik kommentelő. „Direkt kimentünk korán, hogy 9 előtt megjárjuk, hát bizony tényleg rengeteg volt az idős ember!” – született egy másik megjegyzés a szombati Bosnyák piacról.

A húsvét alkalmából országszerte rengeteg piacot és kirándulóhelyet lezártak, pont azért, hogy ne tudjanak összegyűlni az emberek.

Szegeden például óriási botrányt okozott a Mars téri piac pénteki és szombati bezárása, a kereskedők az utolsó pillanatban online kiszállítással próbálták menteni a menthetőt.

Biatorbágyon szombaton kinyitott a termelői piac, de ahogy a város kirándulóhelyeit is szigorúan ellenőrzik, úgy a piacot is, éppen ezért egymástól kellően távol vásárolhattak azok, akiknek szükségük volt rá.

A biatorbágyi termelői piacon nem gyűlt össze tömeg

 

Szombaton Zuglóban ez valamiért nemhogy nem sikerült, a látottak alapján hatalmas veszélynek tették ki magukat az ott vásárlók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?