INSIDER

Közleményt adott ki a katasztrófavédelem, helyszíni fotók érkeztek az Újfehértónál történt vonatbalesetről

Halálos tragédiával végződött a kedd délutáni baleset.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, szörnyű baleset történt ma délután, amikor egy személyvonat traktorral ütközött össze. Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán arról adott tájékoztatást Győrfi Pál szóvivő, hogy 13 mentőautó és 2 mentőhelikopter indult összesen a helyszínre a tömeges baleseti egység mellett. A traktort vezető férfi meghalt, és 5-6 könnyebb sérült van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: szon.hu/Olvasói fotó

A katasztrófavédelem oldalán most újabb közleményt adott ki: nem egy, hanem két vonattal ütközött a traktor. Úgy tudni, a két szerelvényen összesen 20 utas tartózkodott. Íme a katasztrófavédelem közleménye:

„A friss információk szerint a mezőgazdasági vontató előbb egy személyvonattal, majd egy szemből érkező másik szerelvénnyel is ütközött. A baleset következtében az egyik szerelvény mozdonya és két kocsija teljesen, a harmadik kocsi részben futott le a sínekről, míg a negyedik vagon a síneken maradt. A másik vasúti szerelvénynek csupán a mozdonya károsodott. A két szerelvényen összesen mintegy húsz utas tartózkodott. Az egységek folytatják a műszaki mentési munkálatokat, a vonatok utasaiért mentesítő autóbuszjárat érkezik.„

A katasztrófavédelem helyszíni fotókat is közölt:

Fotó: BM OKF/Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy

Fotó: Fotó: BM OKF/Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?