INSIDER

Hétfőtől átalakul az M5 műsorstruktúrája az érettségikhez igazodva

A közmédia március közepe óta segíti oktatási tartalmakkal az otthon tanuló diákokat. Az érettségi vizsgákhoz igazodva az M5 csatorna hétfőtől átalakítja műsorstruktúráját – közölte az MTVA sajtóosztálya az MTI-vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A közlemény szerint Érettségi című műsoruk lekerül a palettáról, azonban az Alsós – Sulikalandok, a Felsős és a Mindenki Akadémiája adásait továbbra is sugározzák.

A délelőtti műsorstruktúra változatlan marad, minden hétköznap reggel 8 órától 12.30-ig alsós és felsős diákoknak szánt műsorokat sugároznak, de nyelvtanulással, valamint történelemmel és irodalommal is foglalkoznak.

A délutáni műsorstruktúrában helyet kap a Mozogj otthon! elnevezésű műsor, amelyben hivatásos gyógytornászok 10 perces adásokban mozgatják meg a nézőket.

Este 7 órától vetítik a Magyar Krónika című kulturális magazin korábbi adásait, 19.30-tól látható a Nagyok című magyar dokumentumfilm-sorozat ismétlése, 20 órától pedig újra leadják a Mindenki Akadémiája aznapi részét. 20.30-kor kezdődnek az M5 esti színházi közvetítései, filmjei, koncertjei – írja az MTI.

címkék:
És ezeket olvastad már?