INSIDER

Hogy tehet valaki ilyet? Várandós kismamát hagyott sorsára a baleset után a kamionsofőr

A kamionos megállt, néhány percig tétlenül nézte a bajbajutottakat, majd elhajtott.
  • Szerző: Ripost

Eljárás indult egy lengyel kamionsofőr ellen, aki árokba sodort egy autót, majd sorsára hagyta a felborult járműben ülő várandós nőt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A 62 éves férfi szerdán az M2-es autóúton a belső sávból átsorolva nekiütközött a 45 éves nő autójának, amely az útmenti árokba sodródott és felborult. A kamionos megállt, néhány percig tétlenül nézte, ahogyan a nő egy időközben megálló férfi segítségével próbál kikászálódni a roncsolódott járműből, majd visszaült a volán mögé, és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A nő könnyű sérülést szenvedett, születendő gyermekének szerencsére nem esett baja. A balesetet az épp arra haladó váci rendőrkapitány is látta, megállt, segített az asszonynak, majd a kamionról leírást adott kollégáinak, akik nem sokkal később Rétságnál elfogták a sofőrt.

A kamionsofőr a kihallgatásán azt állította, hogy nem érzékelte az ütközést, és nem érezte magát felelősnek a balesetért. Segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?