INSIDER

Közeleg a hidegfront, nagyot zuhan a hőmérséklet

Még két nap a meleg, őszi időből, azután pedig jön egy hidegfront.
  • Szerző: szbd

Szerda

Változóan felhős időre számíthatunk, északkeleten a vastagabb felhőzettel. A legtöbb napsütés délután a Dunántúlon lehet. Eső nem lesz. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet. A délnyugati szél egyre inkább megélénkül.

Fotó: koponyeg.hu

Csütörtök

Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé valószínű eső, záporeső. Nagy területen lesz erős, néhol viharos a délnyugati szél. 20 fok körüli meleg lesz.

Péntek

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délen sokfelé, északon szórványosan várható eső, záporeső. Az északi határszélen kevés napsütés is lehet. Többfelé lesz erős az északnyugati szél. Hidegfront érkezik. 10 és 16 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szombat

Hajnalban észak felől csökken a felhőzet, mindenhol megszűnik a csapadék. Napközben többórás napsütésre és gomolyokra van kilátás. Csak elvétve lehet zápor, a hegyekben hózápor. Erős marad az északnyugati szél. 10-15 fok várható.

Vasárnap

Reggel párás, napközben derűs, gyengén felhős idő ígérkezik. Csapadék nem lesz. Reggel 2, délután 12 fok körül valószínű a hőmérséklet.

(via koponyeg.hu)

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?