INSIDER

Megszólalt a Doktor Balaton sztárja: Az oltással visszakaphatom a színpadot

Hetvenedik születésnapját ünnepelte a Doktor Balaton Elemérje, aki már nagyon várja, hogy megkapja a koronavírus elleni vakcinát, mert őrületesen hiányzik neki a színpad.
  • Szerző: Ripost

Horányi László várja az oltást, a színész szerint ez fogja biztosítani, hogy visszatér az élet a normális kerékvágásba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az oltással visszakaphatom a színpadot, így már fel is iratkoztam a várólistára! Nagyon szeretném mihamarabb megkapni a vakcinát. Jó lenne ismét élettel megtölteni a színházakat, hiszen az elmúlt egy év senki számára nem volt könnyű” – nyilatkozta Horányi László a Metropolnak.

Horányi László a Doktor Balaton forgatásán

Horányi László a Doktor Balaton forgatásán Fotó: Tv2

Szerencsés vagyok

A sztár fontosnak tartotta leszögezni, hogy sok kollégájához képest szerencsésebb helyzetben van, köszönhetően a TV2 nagy sikerű sorozatának, a Doktor Balatonnak.

„2020 második fele olyan volt számomra, mint egyfajta előrehozott születésnapi ajándék. Azon kívül, hogy a próbafolyamatok azért zajlanak a színházban, Tóth-Máté Miklós: A nagyrahivatott című előadásából tévéjátékot tudtunk készíteni ősszel. Nem unatkoztam, ráadásul ott volt a Doktor Balaton forgatása is, ami igazi örömet szerzett számomra. Nagyon szerettem megmutatni a karakterem sokszínűségét, ráadásul a forgatás is elképesztően jó hangulatban telt” – mondta a színész.

Horányi László és kollégái

Horányi László és kollégái Fotó: Tv2

Próbán bulizott

A színész a családjával és a kollégáival, szűk körben, munka közben ünnepelte a születésnapját.

„Jelenleg Sopronban, a Petőfi Színházban próbálom a Széchenyi című darabot. Így a születésnapom estéjén kisebb meglepetés ért: a kollégáim felköszöntöttek, koccintottunk egyet a próba után, majd otthon a családdal is ünnepeltünk szűk körben. Idén rendhagyóan alakult ez a nap is, de összességében elégedett vagyok” – mondta el a Metropolnak Horányi.

És ezeket olvastad már?