INSIDER

Horror: 13 éves gyerekek találtak rá az eltűnt Krisztián holttestére

A halott férfi teste már hónapok óta a veszprémi hipermarket mögött lehetett.
  • Szerző: Ripost

Hónapokig a poklok poklát járta S. Krisztián családja, annak a 24 éves veszprémi apának a hozzátartozói, akinek több mint két hónapja, titokzatos körülmények között veszett nyoma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aztán jött a sokkoló hír: egy férfi holttestét találták meg a Veszprém-közeli erődben. Úgy tudni, hogy a testre egy hipermarket mögötti erdős részen bukkantak rá, az arra sétáló 13 éves fiúk, akik riasztották a zsarukat – írja a Bors.

Az elhunyt férfi
Fotó: Bors

A holttest szörnyű állapotban volt. A rendőrség kezdetben ezért azt sem tudta pontosan, hogy a halálesettel kapcsolatban felmerülhetett-e az idegenkezűség gyanúja. Az első vizsgálati eredmények azt mutatják: nem történt bűncselekmény. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja tovább az ügyet. A férfinak két gyereke is van, egy kislány és egy kisfiú, akiket nagyon szeretett.

„Krisztián – vagy ahogy becenevén hívták, Bubu – nagyon jó ember volt, egyszerűen el sem tudjuk képzelni, hogy mi történhetett vele” – árulta el a lapnak a férfi ismerőse.

„Nem tudjuk elhinni, hogy öngyilkosságot követett volna el, és magára hagyta volna a kicsiket. Úgy gondoljuk, hogy itt csakis egy szörnyű és végzetes baleset történhetett” – szögezték le a szomorú ismerősök.

És ezeket olvastad már?