INSIDER

Horror: rátörték az ajtót, majd döbbenetes dolgot tettek a fogyatékkal élő férfival Nagybörzsönyben

A váci rendőrök lakásáról állították elő azt a 19 éves férfit, aki kirabolt egy fogyatékkal élőt Nagybörzsönyben.
  • Szerző: Ripost

A január 9-én éjszaka történt támadásról öt nappal később szerzett tudomást a rendőrség, másnap már az előállító helyiségben ült a gyanúsított. A megtámadott gondviselője értesítette a rendőröket, hogy 52 éves gondnokoltjára otthonában rátörték az ajtót, ágyából a földre rántották, ököllel verték, sállal fojtogatták és gyógyszerét követelték. A támadó kezében késsel igyekezett nyomatékot adni fenyegetésének, majd amikor meglátta az éjjeli szekrényen heverő gyógyszeres üveget, felkapta és elszaladt, mit sem törődve áldozatával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A váci nyomozók lakásán fogták el a nagybörzsönyi támadót január 15-én délelőtt. A támadáshoz használt konyhakést és az üres gyógyszeres üvegcsét megtalálták és lefoglalták.

Fotó: police.hu

A munkanélküli gyanúsított nem tagadott, kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint a gyógyszerért bármire hajlandó lett volna, ezért vitte magával 25 centis kését is.

Fotó: police.hu

Az őrizetbe vett férfi ellen rablás megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Fotó: police.hu

 

És ezeket olvastad már?