INSIDER

Horrorisztikus körülmények közt égett halálra a bátonyterenyei dédnagymama

Pénteken helyezik végső nyugalomra azt a bátonyterenyei dédnagymamát, aki egy porig égett családi házban vesztette életét a Rákóczi utcában.
  • Szerző: Ripost

A tűzből az ablakon keresztül sikerült kimenekíteni az 1 hónapos, a 4 éves és a 8 éves gyereket, akik a múlt héten történt tragédia óta zaklatottak, szinte aludni sem tudnak. Akárcsak a szülők, hiszen nem elég, hogy elveszítették gyermekeik 82 éves dédijét, de nincstelenné is váltak. Jelenleg egy önkormányzati szükséglakásban próbálják átvészelni a tragédia okozta sokkot.

A héttagú család megsegítésében az Adomány Mónika nevű Facebook-oldal vállalt kulcsszerepet: tartós élelmiszereket, ruhákat és pénzt kértek az otthon nélkül maradt családnak. Bár a tárgyi felajánlásokat az érintettek kérésére befejezték, pénzadományokat továbbra is lehet küldeni nekik. A gyerekek nagynénje, Pálóczi Aranka Alexandra szerint jelenleg az a legfontosabb, hogy tudjanak az ünnepre karácsonyfát állítani a kicsiknek, valamint, hogy valamilyen módon a házuk mellett újjáépítsék az egész életüket. A megtört nő szerint egy vezeték gyulladhatott ki, s ez okozta a tragédiát.

És ezeket olvastad már?