INSIDER

Igazi csoda, hogy frontális balesete után él még a 21 éves magyar fiú

Csoda, hogy túlélte a frontális balesetet, és az arcát leszámítva néhány karcolással megúszta a rémisztő balesetet a szombathelyi B. Ricsi, aki a Ripost-nak elmesélte a baleset részleteit.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Brutális baleset történt Vasegerszegnél, amikor egy Toyota vezetője áttért a másik sávba a 86-os főúton és frontálisan ütközött egy Suzukiban ülő fiatallal, B. Ricsivel. A fiatalembernek még volt annyi lélekjelenléte, hogy balra elhúzta a kormányt, így a Toyota a Suzuki jobb elejét törte szét. Az anyósülésen szerencsére senki sem ült, ott esélytelen lett volna a túlélés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az utolsó emlékem, hogy kitért előttem egy autó, én meg félrerántottam a kormányt” – emlékezett vissza a nak Ricsi. „Amikor először kinyitottam a szemem, akkor volt a legrosszabb. Azt se tudtam hirtelen, hogy milyen nap van, hogy hol vagyok, hogy volt-e velem valaki, és levegőt is alig kaptam. Akkor nem sok mindent fogtam fel, utólag ugrott csak be az is, hogy a saját lábamon szálltam ki a kocsiból.”

Fotó: Ripost

Ő az autójában egyedül ült, ám a másik járműben hárman is voltak. A rendőrség információi szerint a balesetben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg. A másik autóban a sofőr mellett a felesége ült, hátul pedig egy 75 év feletti idős asszony, aki előre repült, ám sikerült stabilizálni az állapotát, jelenleg altatásban tartják.

„A férfi nem szándékosan tért át a másik sávba: szívelégtelenség miatt bekómált. A mellkasa sérült meg, talán szegycsont- vagy bordatörése lehet” – mondta a fiatal férfi. „Mivel nem az ő hibája volt, nem is haragszom rá” – tette hozzá. Mint elmesélte, ő néhány kék-zöld folttal megúszta a balesetet, az arca viszont kívül, belül, alul és felül is megsérült.

Fotó: Ripost

„Ennek maradandó nyoma lesz. Egy órán át varrták össze az arcomat, de ekkor már nevettem az ott lévő srácokkal. Tűrtem a 15-20 injekciót is, mert nem volt más választásom” – mondta.

címkék:
És ezeket olvastad már?