INSIDER

Így néz most ki Újbudán az a hely, ahol meghalt az anyuka

Csend és gyász lengi körbe azt a XI. kerületi Hadak útján lévő panelházat, ahol péntek délután szörnyűséges tragédia történt.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi kivetette magát a 14. emeletről és éppen a házból kilépő, babakocsit toló kisgyermekes anyukára zuhant. Mindketten meghaltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Rettesentes tragédia, felfoghatatlan, hogy tud ilyen abszurd lenni a véletlen, hogy pont akkor állt ott az az ártatlan nő, amikor az öngyilkos kiugrott„ – idézte fel a tragédiát vasárnap a -nak az egyik szomszéd, aki jól ismerte a 12. emeleten lakó áldozatot.

A ház előtt sokan tették le a kegyelet virágait, gyújtottak mécsest, gyertyát. Szombaton este a szomszédok emlékeztek az édesanyára.

Mint ahogy a .hu megírta, egy férfi kiugrott a 14. emeletről és ráesett a babakocsival sétálni induló 41 éves édesanyára. A mentők hosszasan küzdöttek a nő és az öngyilkos férfi életéért, de nem sikerült megmenteni őket.

Az áldozat férje és 3 éves gyermeke szemtanúja volt a rettenetes tragédiának. A babakocsiban fekvő gyermek könnyebben sérült.

Az öngyilkos férfi nem a házban lakott, de az ablakhoz, ahol kivetette magát, bárki hozzáfér. Pár éve történt már öngyilkosság ebben a panelházban, akkor egy lakó unokája ugrott ki a 14. emeletről.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

 

És ezeket olvastad már?