INSIDER

Ismét az életéért harcol a koronavírusos csecsemő

A brit Erin Bates még csak 6 hónapos, de épphogy túl van élete egyik legnagyobb csatáján – szívbetegséggel született – máris itt a következő, most a koronavírussal harcol.
  • Szerző: Ripost

„Csodababa” – csak így emlegetik az angliai Liverpoolban élő Erin Bates-t, aki hat hónappal ezelőtt koraszülöttként, mindössze 2,4 kg-osan jött a világra, szívbetegen – írja 7news.com.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kislány átesett egy komoly műtéten, és elég nagy esélye is volt a gyógyulásra.

Nem régiben azonban pozitív lett a koronavírus- tesztje, jelenleg a Liverpool Alder Hey Gyermekkórházában kezelik, folyamatosan lélegeztetőgépen van.

A szülei úgy vélik, kislányuk nagy harcos, és már annyi csatát megnyert, hogy ezt is meg fogja. Az édesanya azonban dühös: úgy látja, nagyon sokan félvállról veszik a vírust, viccet csinálnak belőle, miközben ők például folyamatosan a kislányuk életéért imádkoznak.

Fotó: Facebook /Emma Bates

– Az utóbbi időben csak vicceket látok a koronavírussal kapcsolatosan. Megértem, hogy a humor nagyon fontos, hogy könnyebbé teszi ezt az időszakot, de kérek mindenkit, gondoljanak kicsit arra is, akik szenvednek emiatt – emelte ki a kislány édesanyja, Emma Bates.

 

 

 

És ezeket olvastad már?