INSIDER

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

Orbán Viktor a Facebookon közzétett videóban jelentette be, hogy gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. A magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televízióban és a reklámokban – kezdte Orbán Viktor a Facebookra feltöltött videójában.

A miniszterelnök ismertette, hogy Brüsszel most az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követeli. „Sérelmezi, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Ott az LMBTQ-aktivisták bejárnak az óvodákba és az iskolákba, ők végzik a szexuális felvilágosítást. Nálunk is ezt akarják, ezért fenyegetőznek a brüsszeli bürokraták, kötelezettségszegési eljárást indítanak, vagyis visszaélnek a hatalmukkal”.

A gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk.

Amikor a hazánkra nehezedő nyomás ilyen erős, akkor csak a közös népakarat tudja megvédeni Magyarországot. Ezért a kormány úgy döntött, hogy népszavazást kezdeményeznek öt kérdésben.

  1. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
  4. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

„Azt kérem Önöktől, hogy közösen mondjunk nemet ezekre a kérdésekre, ahogy öt éve is nemet mondtunk, amikor Brüsszel a bevándorlókat akarta rákényszeríteni Magyarországra. Akkor egy népszavazás és a közös népakarat megállította Brüsszelt. Egyszer már sikerült, és együtt újra sikerülni fog” – fűzte hozzá Orbán Viktor.

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány // The government is initiating a referendum on child protection

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány // The government is initiating a referendum on child protection

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. július 21., szerda

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?