INSIDER

Jogsi nélkül száguldozott, egy ártatlan nőt gyilkolt meg Csömörön

Kétszázzal rohant neki az ártatlan nőnek egy 22 éves fiatal. Kiderült, még jogsija sem volt a fiúnak.
  • Szerző: Ripost

Édesanyjához autózott az a 41 éves nő, akit Csömör közelében tarolt le egy száguldó mercis.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az 500 lóerős kocsi az ütközésben úgy meggyűrte az Opelt, hogy az valósággal rácsavarodott a 41 éves nőre, akinek esélye sem volt túlélni az ütközést. A roncsból a tűzoltók kivágták, mentőhelikopter vitte a közeli kórházba, ám hiába volt a gyors segítség, nem élte túl a balesetet.

„Biztos vagyok benne, hogy a testvérem nem hibázott, mindig a szabályokat betartva vezetett” – mesélte sírva a Blikknek az elhunyt nő testvére, János.

„Én akkor értem a helyszínre, amikor a mentőhelikopter elvitte a testvéremet a kórházba. A baleset után nem sokkal az édesapám a tragédia helyszínén egy szelfiző párra lett figyelmes. Amikor rákérdezett, hogy mit csinálnak, ők azt mondták, hogy a luxusautós fiú ismerősei, ezért fényképezkednek. Amikor az apám elmondta, hogy nem sokkal korábban a lánya szenvedett ott balesetet, a két fiatal elszaladt” – idézte fel a szörnyű nap emlékeit könnyeivel küzdve János.

Az Opellel ellentétben a luxusautó megvédte a benne ülő 22 éves tulajdonosát.

„Úgy láttam, karcolások nélkül megúszta a karambolt, de alig állt a lábán, mintha tudatmódosító szerek hatása alatt lett volna” – mondta a lapnak névtelenül egy autós, aki nem sokkal a baleset után haladt arra.

A lap információi szerint a fiatal tagadta, hogy ő vezette volna a Mercedest. Állítása szerint egy sofőrszolgálat alkalmazottjának adta át a volánt, ám rajta kívül nem láttak mást kiszállni az autóból. Úgy tudni, a balesetet okozó fiatal érvényes jogosítvány nélkül vezette az autót.

„Imádja a sebességet, a szüleinek köszönheti, hogy ilyen bivalyerős kocsiban ülhet: az édesapja egy neves főorvos egy klinikán. A baráti társaságából többen figyelmeztették, nem lesz jó vége a száguldozásnak. Ő azonban nem hallgatott rájuk, a zsaruk el is vették a jogsiját korábban” – árulta el a balesetet okozó fiatal barátja, aki úgy tudja, hogy ismerőse a tragédia előtt kis híján egy másik autót is elsodort az úton.

És ezeket olvastad már?