INSIDER

Kalandos utat járt be ez a farmering

Elképesztő dologról számolt be Kapa Mátyás a Pesten Hallottam csoportban. Egészen különleges úton tért vissza otthonába kamaszkora egyik kedvenc ruhadarabja. Íme az érdekes történet.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„A lányunk vette egy belvárosi retro turkálóban, jött a válasz "

– meséli a %%-nak a családfő, aki ifjúkori ingét fedezte fel lánya legújabb szerzeményében.

„Biztos, hogy az enyém volt, mert a rajta díszelgő sast tizenévesen vettem egy military boltban, majd varrattam rá az anyukámmal"

– érvel Kapa Mátyás, aki édesanyjától megtudta, sok ruhát adományozott két héttel ezelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.
Bár a jótékonysági szervezetek sokszor értékesítik az adományruhákat, hogy a pénzből például tartós élelmi szert vegyenek a rászorulóknak, ezúttal nem ez történt.

„A Magyar Máltai Szeretetszolgálat soha nem értékesíti a kapott adományokat, mert az összeegyeztethetetlen a Szeretetszolgálat működésével. Ám előfordul, hogy a megajándékozottak a kapott ruhákat, berendezéseket, eszközöket a Szeretetszolgálat tudtán kívül eladják" – közölte lapunkkal a szervezet kommunikációs referense. Ez magyarázhatja a furcsa történetet.

„Ez a derék, hűséges ruhadarab annyira ragaszkodott hozzám, hogy kamaszlányomnak a retró ruházat iránti fellángolását kihasználva visszaszivárgott az életembe" – összegezte Kapa Mátyás.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?