INSIDER

Karácsony pártja kitiltaná a nyugdíjasokat a buszokról és a villamosokról – videó

Járványhelyzetben a járatokat sűríteni kell és mindenki számára biztonságossá kell tenni a közlekedést a Fidesz szerint, nem pedig kitiltani a nyugdíjasokat.
  • Szerző: Ripost

Járványhelyzetben a járatokat sűríteni kell és mindenki számára biztonságossá kell tenni a közlekedést a Fidesz szerint, nem pedig kitiltani a nyugdíjasokat, a Párbeszéd javaslata értelmetlen és értelmezhetetlen Láng Zsolt budapesti elnök szerint.

„Ismét egy értelmetlen és értelmezhetetlen javaslat Karácsony Gergely pártjától. A koronavírus alatt nem korlátozni kell az embereket a szabad mozgásukban, hanem segíteni nekik. A BKV-járatait sűríteni, és a nyugdíjasok számára is lehetővé tenni a biztonságos közlekedést” – fogalmazott a Facebookra feltöltött videójában Láng Zsolt.

Karácsony Gergely pártja kitiltaná a nyugdíjasokat a buszokról, villamosokról!

Karácsony pártja kitiltaná a nyugdíjasokat a buszokról és a villamosról! Járványhelyzetben a járatokat sűríteni kell és mindenki számára biztonságossá kell tenni a közlekedést! ??

Közzétette: Fidesz Budapest – 2020. október 28., szerda

Mint ismert, Karácsony Gergely pártja meg akarja tiltani a nyugdíjasoknak, hogy használják a tömegközlekedést. A javaslatcsomagjukban szó szerint ezt írták: „A kormány rendelje el, hogy a tömegközlekedés csak munkába járáshoz, valamint idősgondozáshoz, gyermekek gondozása érdekében legyen igénybe vehető, vagy akkor, ha élelmiszerbolt, gyógyszertár ötszáz méteren belül nem elérhető, s csak azon esetekben, ha egyéni közlekedés igénybevételére nincs mód.”

És ezeket olvastad már?