INSIDER

Megható: halmozottan sérült érdi kisfiú és kistestvérei karácsonyfára gyűjtenek

A gyerekek saját készítésű díszeket csinálnak, hogy tudjanak venni egy hatalmas műfenyőt.
  • Szerző: Ripost

„Halmozottan sérült kisfiam és kistestvérei szeretettel készítik ezeket a fehér csillámos díszeket, mert nagyon szeretnének karácsonyra egy szép karácsonyfát (műfenyőt), ebből szeretnék összegyűjteni rá az összeget„ - kezdte posztját az érdi édesanya a helyiek zárt csoportjában, kiemelve, hogy a gyerekek idén mindenképpen saját maguknak akarják beszerezni a fát, és megdolgozni érte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

A gyerekek fenyőfát, hóembert, angyalkát, galambot, szívet, csillagot, pillangót, mézeskalácsot és hintalovat készítenek formaszaggatóval, fehér anyagból. Sokak tetszését elnyerte a kicsik saját kézzel készített munkája, így többen is jelezték, hogy szeretnének vásárolni belőlük.

„Ha Te is szeretnél ilyen díszeket a karácsonyfádra, nagyon örülni fognak a gyerkőcök, írj nekünk üzenetet. Személyesen Érd, Parkvárosban vehető át a gyerekektől, kb. 1 hét alatt készülnek el a díszek. Mindenkinek személyesen ők szeretnék átadni. Kérlek, csak akkor kérj tőlük díszeket, ha át is tudod venni, hétfőtől-szerdáig Érden ők is el tudják vinni neked” – olvasható a posztban

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

„Mi már átvehettük a díszeket, gyönyörű, igényes kivitelezés, látszik, hogy szeretettel készült!„ – írta egy kommentelő a poszthoz, ami időközben lekerült. Elképzelhető, hogy annyian jelentkeztek, hogy nem kell tovább várniuk a gyerekeknek, és összegyűlt a pénz a fára.

Ha érdekel, hol lesz idén karácsonyi vásár a fővárosban, ide kattintva megnézheted.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?