INSIDER

Késsel tett pontot a vita végére az ittas szarvasi hentes

A hentes gyomortájékon szúrta a pultos élettársát, miután nem adtak neki többet inni a kocsmában.
  • Szerző: Ripost

Késelés lett a kocsmai iszogatás vége. A szarvasi hentest egy idő után ugyanis már nem szolgálták ki, mert túl részeg volt. Erre veszekedni kezdett a pultosnővel, hangosan kiabált vele, sőt meg is fenyegette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő élettársa próbálta rendre inteni, de az ittas hentessel nem lehetett bírni. Hirtelen előkapta a nála lapuló kést és hasba szúrta a pultosnő védelmére kelő férfit. A gyomortájékon szúrt férfi élete csak azon múlt, hogy időben kiértek a mentők és megfelelő orvosi ellátást kapott.

késelés

Fotó: Pixabay

A 2019 nyarán elkövetett késelés miatt a Békés Megyei Főügyészség emelt vádat.

De nem ez volt az első eset, hogy a hentes erőszakos bűncselekményt követett el. Már korábban is elítélték, ráadásul a büntetés-végrehajtási intézmény zárkájából megpróbált elszökni.

A fellebbviteli főügyészség ezért azt javasolja, hogy maradjon a rácsok mögött, mert fennáll a szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye.

„Esetében kizárólag a legsúlyosabb kényszerintézkedés, a letartóztatás további fenntartása mellett biztosíthatók az eljárás céljai. Az ügyészség indítványáról a Szegedi Ítélőtábla dönt„ – közölte a -tal a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

A szarvasi férfi tette öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?