INSIDER

Készültségben a fővárosi rendőrök, két gyereknek is nyoma veszett

Egy 14 éves lány és egy 12 éves kisfiú tűnt el Budapestről még hétfőn.
  • Szerző: Ripost

A XXI. kerületi rendőrség nyomoz a 14 éves Bogdán Barbara eltűnése ügyében. A rendőrségen hétfőn édesanyja tett bejelentést, mert a lány csepeli lakásukból aznap elment, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bogdán Barbara körülbelül 155 centiméter magas, barna hajú, aki eltűnésekor fehér cipőt, terepmintás nadrágot, fehér pulóvert, valamint sötétzöld kabátot viselt.

A IX. kerületi rendőrség pedig a 12 éves Kótai Márk Marcell eltűnése ügyében indított nyomozást. A fiú édesanyja tett bejelentést arról, hogy fia 19 óra körül ferencvárosi lakásukból egy üzletbe elment vásárolni, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Kótai Márk Marcell körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, aki eltűnésekor fehér cipőt, zöld melegítőt, valamint kék kabátot viselt.

A rendőrök azt kérik, ha bárki látta a gyerekeket vagy bármit tud a hollétükről, tegyen bejelentést a police.hu-n található elérhetőségek valamelyikén!

UPDATE: Információink szerint a két gyermek azóta megkerült!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?