INSIDER

„Kitaposom a beled” – Elképesztő, mit művelt két fiatal nő egy nógrádi iskolában

Börtönbüntetést indítványoztak azzal a 32 és 29 éves romhányi nővel szemben, akik a helyi általános iskolában sértegették, fenyegették a pedagógusokat, sőt a gyermekvédelmi szolgálat munkatársát is.
  • Szerző: szbd

A két nő először tavaly februárban, az iskola udvarán tartott napközis foglalkozás közben, a gyerekek füle hallatára kiabálva szidta a foglalkozást tartó pedagógust.

A hangoskodásra az igazgató és a helyettese is az udvarra sietett, ekkor a testvérpár őket szidni és fenyegetni kezdte. A gyerekeket be kellett vinni az épületbe.

A nők unokaöccse is az iskolába járt, akinek osztályfőnöke tavaly szeptemberben azzal hívta fel a kisfiú édesanyját, hogy menjen a gyerekért viselkedési problémái miatt.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A fiúért nem az anya, hanem 32 éves nagynénje ment, aki az osztályfőnököt sértegetni kezdte, majd fenyegette. Ekkor is az igazgató és annak helyettese lépett közbe, a nő velük is folytatta a kiabálást, őket is sértegette és fenyegette – írta meg a Bors.

Idén januárjában már a kisfiú nagymamáját hívták be a pedagógusok fogadóórára. De ezen is megjelent a 29 éves nő, majd az idősebb testvére rontott be a terembe, aki kiabálni és szidalmazni kezdte a pedagógusokat.

A két nő életveszélyes fenyegetéseket vágtak a tanárok fejéhez. Az unokaöccsük miatt már a gyermekjóléti szolgálat is eljárást folytatott. Az idősebb nő ezt úgy próbálta megakadályozni, hogy februárban felhívta az illetékes családsegítőt, és megfenyegette, hogy „kitapossa a belét”, ugyanis pontosan tudja hol lakik, és hova jár iskolába a gyereke.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a nőkkel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat, börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt.

Az ügyben hamarosan döntés születik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?