INSIDER

Kettős gyilkosság Makón: csak egy dologra fájt a férfi foga – most vádat emeltek ellene

Egy édesanya és lánya életét oltotta ki a pénzéhes férfi.
  • Szerző: Ripost

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki 2004-ben egy édesanya és lánya életét oltotta ki Makón – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t. A letartóztatásban lévő férfit több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2004. november 16-án Makón, a Szegedi utca egyik házában holtan találtak egy 78 esztendős asszonyt és a hozzá látogatóba érkező 51 éves lányát.

A vádirat szerint a férfi reggel, a szomszédos ingatlan téglakerítésén keresztül mászott be az idős sértett makói udvarára. A támadó vascsővel többször megütötte az asszonyt. Röviddel ezután érkezett meg a nőlánya, akit a vádlott szintén többször megütött a vascsővel, majd két áldozatát megölte .

A férfi a házban evett, ivott, és értéktárgyak után kutatott, de nem találta meg a nő eldugott pénzét, így teli hassal, ám üres zsebbel távozott.

A nyomozás során korábban gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, vele szemben az eljárást 2006 márciusában, bizonyíték hiányában megszüntették. Ám tavaly novemberben – újabb adatok alapján – folytatták a nyomozást, akkor került a hatóság látókörébe a feltételezett elkövető – tudatta a csoportvezető ügyész.

És ezeket olvastad már?