Létrehozva: 2021.09.15.

Kiakadtak a magyar szülők az iskolai LMBTQ-propaganda miatt

Szexuális orientációjú kérdőív, meghívott transzvesztita, LMBTQ-mesekönyv és -foglalkozás – a négy aggasztó jelenség híre négy különböző magyarországi iskolából, köztük egy általános iskolából érkezett. Úgy tűnik, előzetesen egyikről sem értesítették a szülőket, akik fel vannak háborodva.

Nem ismer határokat a szivárványos propaganda! Azok, akik azzal nyugtatgatták magukat, hogy a genderőrület csak külföldön dúl, tévednek. Az LMBTQ-aktivisták és kiadványok már a magyar iskolákban is felbukkantak, a szülők nem kis bosszúságára. Sok helyen és sokféleképpen próbálkoznak, méghozzá a szülők megkérdezése, beleegyezése nélkül. Sőt mintha kifejezetten ügyelnének arra, hogy az iskolások szülei előre ne tudjanak arról, kik és miképp próbálják gyermekeiket „szexuálisan érzékenyíteni”!

LMBTQ-mesekönyvet olvasott a negyedikeseknek a tanító

A Ripost7 információi szerint az egyik XIII. kerületi alapítványi általános iskolában egy helyettesítő tanító bevitte a negyedikes kisdiákoknak a Soros György támogatását élvező Labrisz Egyesület kiadványát, a Meseország mindenkié című LMBTQ-érzékenyítő mesekönyvet, hadd ismerkedjenek a tanulók a mássággal. Úgy tudjuk, mindez az adott pedagógus magánakciója volt, erről előzetesen sem a szülők, sem az iskola vezetése nem tudott.

„Véletlenül derült ki nálunk ez az egész. A lányom egy újságban rámutatott a Meseország mindenkié című mesekönyv borítóképére és azt mondta: „én ezt a mesét ismerem, apu, a szőke hajú tanító néni hozta be nekünk, nézegettük, olvasgattuk”. Teljesen kiakadtam! Ha nem a nyári szünetben derül ez ki, akkor bementem volna az iskolába, de már szünet volt, az eset a tanév utolsó napjaiban történhetett. Az háborít fel leginkább, hogy mindez a tudtunk, megkérdezésünk nélkül történt. Ráadásul a könyv tartalmához semmiféle magyarázatot nem fűzött a helyettesítő tanító, így teljesen magukra voltak hagyva a gyerekek az új információkkal„ – mondta el a Ripost7-nek az édesapa.

Nevét és arcát azért nem adja a nyilatkozatához, mert nem akar botrányt az iskolában, félti a lányát.

„Még szerencse, hogy már korábban beszéltem a lányommal a témáról a saját értelmi és érzelmi szintjén, így nem efféle LMBTQ propagandaanyagok alapján szerez róla tudomást, de ez akkor is nagyon kellemetlen” – tette hozzá.

Tárt ajtó várta a Soros-féle érzékenyítőket

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum kétnapos érzékenyítő programot szervezett, ahol több, Soros György által támogatott LMBTQ-szervezet is előadásokat tarthatott.

Fotó: Ripost

Erről – szigorúan utólag – lehetett olvasni az intézmény Facebook-oldalán, ahol többek közt a következőket írják:

„(…) Hosszú évek óta pedagógiai programunk része a testi és lelki egészségre nevelés, valamint az érzékenyítés. Az idei tanévben is két teljes napot szenteltünk arra, hogy a többség közelebb kerülhessen a kisebbséghez, valamint egészségünket, biztonságunkat helyezzük előtérbe. Felkészült, tapasztalt civil szervezetek tartottak nálunk előadásokat, workshopokat. Köszönjük az alábbi egyesületek, civil szervezetek, alapítványok munkáját: (…) Labrisz Leszbikus Egyesület, Szimpozion Egyesület, Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen, Patent Egyesület, Iskolai Élő Könyvtár (…), SzexEd – önkéntes szervezet”.

Több fenti, az LMBTQ-propagandában részt vevő szervezetről kiderült: Soros György támogatását élvezik.

A bejegyzéshez írt hozzászólások jól érzékeltetik, mit gondolnak a szülők a fentiekről:

B. Beatrix: „(...) Sajnos a szülők nem veszik észre, hogy az LMBTQ lobbi van emögött! Engedélyt kell kérni tőlük. Történt ilyen?”

I. Éva: „(…) a gyerekeket nem kell érzékenyíteni. A család megléte maga az érzékenyítés. A családban az elfogadás, a másik testvér, szülő elfogadása napi rutin. Szóval semmi LMBQ és semmi más érzékenyítésre nincs szükség.”

A Ripost7 több olyan szülővel is beszélt, akinek a gyerekét az ő megkérdezése nélkül LMBTQ-propagandával bombázták az iskolában. Bár kivétel nélkül felháborítónak tartják az őket megkerülő érzékenyítést, névvel és arccal egyikük sem vállalta a megszólalást. Ugyanakkor mindannyian hangsúlyozták: nem magukat féltik az esetleges agresszív szivárványos propagandisták támadásától, sokkal inkább attól tartanak, rajtuk keresztül az iskolába járó gyermekük kerülne célkeresztbe, őket érhetné hátrányos megkülönböztetés. Ezt pedig – érthető módon – nem akarják.

13 éveseknek adott elő a transzvesztita Budaörsön

„A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum által megszervezett érzékenyítőprogramokat nem osztályokra lebontva, hanem előadás jelleggel tartották meg, amelyeken tudomásom szerint kötelező volt a részvétel„ – nyilatkozta Törökbálint fideszes alpolgármestere a Magyar Nemzetnek.

Géczy Krisztián Fotó: Facebook

Géczy Krisztián – akinek egyik gyermeke az Illyésbe jár – elmondta a lapnak: az érzékenyítőprogramokra a visszajelzések alapján egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak.

Fotó: Shutterstock

Mivel a gimnáziumnak hatosztályos tagozata is van, az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem a 13 éves gyerekek is hallhatták.

Éva, egy édesanya: hazugság az egész LMBTQ-propaganda!

Istenes Éva többgyermekes édesanya azt mondja a Ripost7-nek, mélységesen felháborítja az egész LMBTQ propaganda és teljes mértékben egyetért azzal, hogy ezt ne lehessen folytatni az iskolákban. „Valójában egy óriási hazugság ez az LMBTQ-dolog. Egy olyan őrület, amit csak a propagandisták fújnak fel. A gyermeknevelés alapja, hogy minden emberrel tisztelettel bánunk, legyen az szegény, beteg vagy éppen homoszexuális, leszbikus. Ráadásul utóbbiak a társadalomnak olyan kis százalékát teszik ki, hogy ha az LMBTQ-szervezetek nem nyomulnának ilyen nagyon és agresszívan, nem is foglalkoznának velük különösebben az emberek. Arról nem beszélve, mennyire aljas dolog elhitetni az adott kisebbséggel, hogy őket és az ő érdekeiket védik, miközben valójában ártanak nekik, mert felesleges feszültséget gerjesztenek velük szemben a társadalomban„ – vélekedik az édesanya. Mint mondja, az iskola az oktatás helyszíne, s annak is kell maradnia. A fiatalok így is könnyen befolyásolhatóak, sok olyan dolgot követnek a barátiak révén, amit nem kellene, felesleges ezt még az iskola keretein belül direkt, szervezetten, LMBTQ-propagandával tetézni.  

Ha további megdöbbentő részletekre vagy kíváncsi az LMBTQ-lobbival kapcsolatban, vagy más témákban is érdekes írásokat akarsz olvasni, keresd a Ripost7 szeptember 14-én, kedden megjelent a számát az újságárusoknál és egyéb árusítóhelyeken!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

magyarnemzet.hu

„A City legyőzi az Arsenalt, de bajnok egyik csapat sem lesz”

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család

INSIDER

Dráma Szombathelyen: nyílt utcán élesztették újra a nyugdíjast