INSIDER

Kiderült az orvosszakértő véleménye Orosz Bernadett sérüléseiről

Megszólalt az ügyéd Orosz Bernadett és K. István között zajló személyiségjogi ügy kapcsán.
  • Szerző: Ripost

Miközben Orosz Bernadett bántalmazási ügyében még mindig a nyomozás zajlik, a súlyos testi sértéssel gyanúsított K. István által indított személyiségi jogi pernek már a második felvonását tartották tegnap a Miskolci Törvényszéken. K. István ezúttal távol maradt, Orosz Bernadett pedig fél óra után távozott a tárgyalásról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bántalmazási ügyben született orvosszakértői vélemény megállapította, hogy az áldozat sérülései az orrcsont hajszáltörésén kívül nyolc napon belül gyógyultak, de a Bors információi szerint Bernadett ezzel nem ért egyet.

Orosz Bernadett szerint súlyosabb sérüléseket szenvedett, mint a szakértô állítja
Fotó: Moricz István

„Egy elmeorvos szakértő ebben az ügyben is fogja vizsgálni Istvánt amiatt, hogy azok a jelzők igazak lehetnek-e rá, amikkel Bernadett illette őt korábban. De István bizonyítani fogja azt is, hogy mekkora sérelem érte, rengeteg halálos fenyegetést kapott, atrocitások érték, leköpték az utcán, és a fiát is megfélemlítették. S bizonyítani fogja azt is, hogy az állításával szemben Bernadett az osztálytalálkozóra önszántából kísérte el” – mondta dr. Visontai Csongor, K. István ügyvédje.

K. István durván bántalmazta volt szerelmét
Fotó: Bors

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?