INSIDER

Kidobták egy bevásárlóközpontból az álorvos Gődényt, engedély nélkül reklámozta volna magát

A biztonsági őrök vetettek véget Gődény rendezvényének.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, pénteken a rendőrség házkutatást tartott a vírustagadó álorvos Gődény Györgynél, aki a koronavírus-járvány kezdete óta folyamatosan hamis információkat és rémhíreket terjeszt a vírussal kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gődény viszont ma az ellene kezdeményezett eljárás ellenére is rendezvényt tartott volna egy budapesti bevásárlóközpontban, és mint kiderült, engedély nélkül tette ezt, a biztonsági őrök azonban hamar véget vetettek az illegális eseménynek, és gyakorlatilag kidobták a magát reklámozó Gődényt.

Helyszíni beszámolók szerint Gődény a meghirdetett időpontra, reggel 10 órára jelent meg a bevásárlóközpontban 8 ember társaságában, akik feltehetően rokonok és barátok voltak, hiszen hosszasan tanakodtak, mivel nem tudták felkelteni a járókelők figyelmét.

A gyülekezés egészen addig tartott, míg a bevásárlóközpont biztonsági őrei be nem avatkoztak, mivel a járványhelyzetre való tekintettel nem adott engedélyt senki az összejövetel megtartására.

A biztonsági őrök elmondása szerint Gődény kizárólag mint magánember tartózkodhat a bevásárlóközpont területén, viszont eseményt nem tarthat, így gyakorlatilag kidobták, hisz ezzel a céllal ment, nem mint magánember – írta az Origo.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?