INSIDER

Kocsis Máté: Szigorítani kell a pedofíliára vonatkozó büntetéseket

Gyermekpornográf felvételeket megosztó, nemzetközi bűnszervezetre csapott le a rendőrség, az ügyészség négy magyar gyanúsított letartóztatását indítványozza.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, sikerült beazonosítani egy bűnszervezet vezetőjét, aki a lakásán lévő szerverről üzemeltetett a darkneten egy nemzetközileg ismert pedofil fórumot, amelynek több ezer hazai és külföldi felhasználója volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyanúsítottak közül az egyik, a saját kisgyermeke, míg a másik, a négyéves testvére ellen is követett el rendszeresen szexuális abúzust, amelynek felvételeit szintén megosztották a fórumon. Az őrizetbe vett személyek letartóztatására indítványt tettek az illetékes ügyészségen.

Kocsis Máté szerint elfogadhatatlan, hogy a baloldal lebeszéli az embereket az oltásról, de ők beadatják maguknak

Kocsis Máté
Fotó: MTI / Kovács Tamás

Az eset kapcsán Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője is kifejtette véleményét, miszerint a pedofil cselekményekre nincs és nem is lehet semmilyen mentség.

„Azonnal szigorítani kell a szabályokat, és a lehető legszélesebb körben fel kell lépni a pedofília ellen, jövő héten nyilvánosságra hozom azokat a javaslatokat, melyeket majd a parlament elé terjesztek” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?