INSIDER

Nemcsak a kerület, de sorstársai is rettegnek a mindenkit leköhögő hajléktalantól

A rendőrség közbelépésének köszönhetően, szerencsére már nem kellt tartania senkinek sem a férfi kegyetlenségétől. A hajléktalant elfogták lopás miatt.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, hatalmas felháborodást keltett Újbudán egy hajléktalan férfi. L. Dezső ugyanis a járvány tombolásának kellős közepén, kéregetés közben annak, aki nem adott neki aprót, egyszerűen az arcába köhögött a lehúzott maszkja mögül, majd elinalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csak az áthaladók, de még a helyi hajléktalanok is rettegtek tőle, mivel nemcsak a járvány közepén sokkoló bosszújáról volt híres, hanem agresszív természetéről is.

A többi hajléktalan is félt a férfitől, akit elfogott a rendôrség
Fotó: Végh István

„Tudjuk, kiről van szó, és ha tehetjük, mi is elkerüljük. Hol feltűnik, hol eltűnik, de amikor meglátjuk őt a központ előtti padon ücsörögni, inkább nem megyünk oda, velünk is agresszív” – mesélte a Bors munkatársainak az egyik hajléktalan férfi, Henrik, aki hozzátette, hogy ő és a társai is mélyen elítélték, amit a társuk tett.

Mint később kiderült L. Dezső már két hete rács mögött van, miután az utcán kitépte egy járókelő kezéből a mobilját, és megpróbált elfutni vele.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra a köhögésről eddig nem érkezett feljelentés, így kérik, akit ért ilyenfajta sérelem a férfi részé­ről, tegyen bejelentést, mert a rendőrség csak ebben az esetben tudja elbírálni, hogy történt-e szabálysértés vagy bűncselekmény.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?