INSIDER

Rettegnek a budapestiek: kolduscsapatok zaklatják a járókelőket az Örs vezér téren

Áldatlan állapotok uralkodnak a főváros egyik legforgalmasabb csomópontján. Bárkit képesek megállítani és még fenyegetőznek is!
  • Szerző: Ripost

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat, de az üzletek normális működését is megzavarják.

„Konkrétan kiráz a hideg, amikor át kell haladnom a téren. A koldusok elfoglalják az aluljáró lépcsőit, összepiszkítják a padokat és eltömítik a jegykiadó automatát” - mesélte a Metropolnak Anikó, aki rendszeresen átutazik a téren.

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat de az üzletek normális működését is megzavarják.
Fotó: Metropol

„Egyre rosszabb a helyzet, óránként jönnek, hozzánk kuncsorogni a zűrösebbnél zűrösebb arcok. Rendőrt, közterest alig látni” – ezt már az egyik bolt eladója mondta, aki szerint az Örs vezér tere lett a legszörnyűbb tér a fővárosban.

„A közelben lakom, lángosért gyakran járok át az Örsre. Olyankor mindig betalál egy lumpen alak. Az egyiknél még kés is volt egyszer, de elhajtottam” – mondta el a Metropolnak Zoltán az Örs vezér terén, ahol manapság utasként is megrázó végigsétálni.

Leromlott a közbiztonság, mindennapos látvány a saját vizeletében fekvő ittas ember, a kéregetők pedig szervezetten dolgoznak. A Metropol rejtett kamerás felvételen buktatott le egy „koldus-bandát”.

A fekete pólós lehet a főnök
Fotó: Metropol

A lap rejtett kamerás felvételein is jól látható, hogy egy szervezett bűnözői csapat alakult a téren. A fekete pólós főnöknek tűnik, miután a környéken található összes gyanús alakkal beszélgetett és láthatóan valami előre megtervezett feladatot vázolt fel nekik. A kéregetők közt van kölyökkutyás ember, női ruhába öltözött férfi és illuminált nő is.

Ha kíváncsi vagy mi zajlik az Örsön, látogass vissza pénteken oldalunkra, vagy keresd a Metropol újságot terjesztőinknél.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?