INSIDER

Brutális kommentcunamit indított Csókay doktor beszólása a kínai vakcina kapcsán

Ezernél is több hozzászólást kapott a koronavírus-járvány harmadik hullámának idején Csókay doktor videója, melyben durván beszólt a kínai vakcina kapcsán.
  • Szerző: Ripost

Csókay doktor kínai vakcina kapcsán tett durva beszólására pár nap alatt ezernél is komment érkezett a Mária rádió Facebook oldalára. A bangladesi, fejüknél összenőtt sziámi ikreket sikeresen szétválasztó idegsebész a felvételen többek közt arról beszél, hogy sajnos orvoskollégái között is vannak, akik hiteltelenül tájékoztatják az embereket azokról a vakcinákról, melyeket az állami egészségügyi intézmények megvizsgáltak és engedélyeztek. „A kínai vakcina a hagyományos, évszázados, bevált technológiával készült, elölt vírust tartalmaz, ami nemcsak milliókat, hanem százmilliókat mentett meg, gondoljunk csak a fekete himlőre. Ezzel a technológiával készült az ebola elleni vakcina is” – figyelmeztet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzátette: „Adassuk be a vakcinát, akármennyire is próbálnak adott esetben háziorvosok vagy más orvosszakmából jövő kollégák erről lebeszélni! Valószínűleg alulinfomáltak, esetleg politikailag felülmotiváltak.”

Dr. Csókay András idegsebész nem rejtette véka alá a véleményét (Fotó: Ripost)

Dr. Csókay András videóüzenete komoly reakciókat váltott ki: a megtekintők visszajelzései között egyaránt találni hálával és elutasító bejegyzéseket. Az ezernél is több kommentből szemezgettünk.

J. Erzsike: „Tisztelt Professzor Úr! Nagyon örülök szavainak, így bátrabban adatom be a vakcinát. A mindenféle szóbeszéd miatt eddig fenntartással regisztráltam, de az Ön szavai megnyugtattak! Nagyon szépen köszönöm! Az Isten áldja meg!”

K. Kati: „Gondolom nem fogjátok igénybe venni és eddig sem vettétek igénybe kis hazánk Orvosai segítségét, rajtunk nagyon sokszor segített a jó Isten az Orvosok, szakemberek segítségével. Mindig ott volt és mentette az életünket úgy, hogy időben ott volt a mentő, azonnal vittek a Ct-be, azonnal tudtak műteni, az életünket megmenteni, ezért nagyon hálás vagyok a jó Istennek és az Orvosoknak, hogy egymás segítségével gyógyítanak, megmentenek, gyógyítanak minket, ahogyan csak lehet! Isten áldjon és segítsen minden Orvost és minket!”

B. Barbi: „Aki hívő ember, az hisz abban, hogy a jó Isten megvédi, nem pedig a kotyvasz vakcina!”

V.-né N. Márta Mária: „Engem tegnap beoltottak kínai vakcinával. Semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Nagyon vártam, hogy az oltás megtörténjen.”

V.-né Sz. Anikó: „Én bízok önben, de így sem oltatom be magam.”

K. Istvánné: „Mi is megkaptuk az oltást, a férjemmel együtt krónikus betegek vagyunk. Kínai vakcinát kaptunk, 25-én kapjuk a másodikat, alig várom már! 1 éve nem ölelhettem át a gyerekeimet, sajnos nem mertek hazajönni, nehogy elkapjuk!”

B. Rózsa: „Vajon mire gondolhat és milyen jelzővel illetheti magát az ilyen orvos, amikor belenéz a tükörbe? Felcsernek, árulónak vagy gyilkosnak? Netán mindhárom az egyben?”

A következő héten félmillióan kaphatnak védőoltást Magyarországon, közülük minden második embert kínai vakcinával oltanak majd be. Az emelkedő fertőzési és halálozási adatok kapcsán hétfőtől újabb szigorítások lépnek életbe.

És ezeket olvastad már?