INSIDER

Komoly büntetést kapnak a nagykátai tanárverő diákok, a rendőrség is nyomoz

Hatalmas botrányt robbantott ki egy interneten terjedő videó, amin egy nagykátai diák látható, amin agresszíven viselkedik az egyik tanárával. A helyiek szerint nincs megoldás a helyzetre.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Felháborodott helyiek és elzárkózó tanárok a balhé után: pénteken a Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakgimnáziumában egy diák fenyegetni és alázni kezdte az egyik tanárát, majd lökdösődés is történt, miközben a fiú társai az egészet videóra vették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hétfőn az iskolában nem volt tanítás, de nem az ügy, hanem a félévzáró értekezlet miatt: a teljes tanári kar benn volt, diákok viszont egyáltalán nem. A megkereste az igazgatót, aki nem akart nyilatkozni. Annyit megtudtunk az iskola tanáraitól, hogy a rendőrség nyomoz, és az iskola is büntetőintézkedéseket tervez, és nem csak a fenyegetőző diák, hanem a neki drukkoló és őt támogató társai ellen.

Fotó: Ripost

„Természetesen egy egész osztályt nem tanácsolhatunk el, de az biztos, hogy az érintetteknek komoly büntetésre kell számítaniuk”

– fogalmazott egy tanár.

Úgy tudjuk, hogy az érintett tanár is – bár még a történtek hatása alatt áll – megjelent a tegnapi értekezleten.

A nagykátaiak szintén megdöbbentek az eset hallatán.

Felháborító ez a videó

- kezdte a helyi kocsma tulajdonosa.

„Sok diák úgy gondolja, hogy bármit megtehet, a tanárok meg ki vannak szolgáltatva nekik, mert ha felvennék a kesztyűt, abból még nagyobb botrány lenne. Sajnálom a tanárt, hiszen nem hallottunk meg rosszat róla. Remélem, mindegyik kölyök megkapja a méltó büntetését.”

Elfogadhatatlan és felháborító, ami a nagykátai iskolában történt! Az ilyen viselkedésre nincsen mentsége sem a diáknak, sem a szülőnek, függetlenül attól, hogy ki milyen szociális körülmények között él – nyilatkozta a térség fideszes országgyűlési képviselője, Czerván György.

Fotó: Ripost

A tanár végig megőrizte hidegvérét

„Kapd be a f*om, megb*lak, kirúgom a szemét” – csak hogy néhány sértést idézzünk, amit a verekedéssel fenyegető diák és társai vágtak a tanár fejéhez. A tanár végül kiküldte a rendbontókat a teremből. A diák azonban még ezek után is fenyegetőzött, majd meg akarta ütni a nyugalmát mindvégig megőrző tanárt.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?