INSIDER

Könnyeztek az 1-es villamos utasai: megható, ami a mentőssel történt

Egy nő ismerte fel a mentőst, aki 14 évvel ezelőtt megmentette az édesanyja életét.
  • Szerző: Ripost

Különös párbeszéd tanúi lehettek ma reggel a fővárosiak. A zsúfolt 1-es villamos épp csak elhagyta a Róbert Károly körúti Mentőszékház megállóját, amikor egy 40 év körüli nő hangos ujjongásától kezdett visszhangozni a hosszú szerelvény.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült, az édesanyját 14 éve újraélesztő mentőorvost ismerte fel utastársában az asszony, akinek szó szerint a nyakába is borult. A szolgálatból haza tartó mentős nem emlékezhetett azonnal az esetre, ám miután a hálás hozzátartozó olyan részletességgel idézte fel a történteket, hogy az utasok is látták maguk előtt a helyszínt, már neki is felderengett valami.

A nő boldogan újságolta, hogy anyukája azóta is kiváló egészségnek örvend, sőt most épp az unokák emelgetéséről próbálják leszoktatni a “Szuper Nagyit”. A nő harsány örömét már a Béke térnél megbocsátották az utasok, akik addigra érdeklődéssel hallgatták a történetet. Az Árpád hídhoz érve hatalmas öleléssel búcsúzott a mentőstől az egykori bejelentő, az utasok közül pedig többen ismeretlenül is gratuláltak leszállás közben a mentőorvosnak – számolt be a történtekről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

És ezeket olvastad már?